Acasă Campulung Moldovenesc O femeie a fost rănită într-un accident produs în comuna Vama. Șoferul...

O femeie a fost rănită într-un accident produs în comuna Vama. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, dar ulterior s-a prezentat la poliție


Intră acum și în grupul de

O șoferiță din Sibiu a fost rănită după ce mașina acesteia a fost acroșată de un alt autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului imediat după producerea lui.

După impactul inițial, mașina femeii a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu gardul ce împrejmuia un imobil din zonă.

Imagine ilustrativă


Accidentul a avut loc duminică noaptea, pe DN 17 din comuna Vama, satul Prisaca Dornei.

Femeia se deplasa spre Suceava, iar după accident a reținut doar că a fost lovită de un BMW negru.

Conducătoarea auto s-a prezentat la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, și unde a fost diagnosticată cu „contuzie gleznă picior stâng”.

Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Ulterior, în jurul orei 14:00, la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a prezentat un localnic de 20 de ani, care a declarat faptul că el a condus autoturismul implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool pur în aer expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version