FOTO VIDEO // Un incendiu violent a devastat mai multe clădiri dintr-o gospodărie din Bogata. Existau riscuri de propagare a focului la alte trei case de locuit


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a cuprins, marți seara, mai multe clădiri dintr-o proprietate din satul sucevean Bogata.

Pompierii au fost alertați la ora 18:04, iar la fața locului au intervenit cu cinci autospeciale Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardeau mai multe clădiri din proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul la ora 20:20.

Până atunci, însă, flăcărie au distrus o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa trei tone lemn de foc și o tonă de cereale.

Totodată, s-au degradat câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism.

În incendiu au pierit patru porci, dar nu s-au înregistrat victime omenești.

Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

De asemenea, pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de