Accident de muncă la Ciocănești. Un tânăr a fost rănit după ce un pod de beton s-a prăbușit sub greutatea unui buldozer


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Vama a fost accidentat după ce a căzut dintr-un buldozer, care, la rândul său, s-a prăbușit cu tot cu un pod situat peste râul Bistrița, pe raza comunei Ciocănești.

Evenimentul a avut loc marți, în jurul orei 13:00. Tânărul, fiind angajat legal la o societate comercială din municipiul Câmpulung Moldovenesc, efectua lucrări de reabilitare a podului din beton de pe DC 90 B.

La un moment dat, în timp de picona asfaltul de pe pod, acesta a cedat sub greutatea utilajului, care a căzut în albia râului.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde în urma îngrijirilor medicale acordate, i s-a stabilit diagnosticul de ,,traumatism coloană lombară cu fractură torace L2, declarativ cădere accidentală de la înălțime cu un utilaj, accident de muncă”.  

Apoi, tânărul a fost transferat la UPU Suceava.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă faptă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Intră acum și în grupul de