Monica Iocob Ridzi se oţăreşte la taberele şcolare din judeţ


Intră acum și în grupul de

Ministrul Turismului din România, Monica Iacob Ridzi, s-a arătat extrem de nemulţumită de faptul că nici o tabără din judeţul Suceava nu este funcţională, în condiţiile în care Bucovina este una dintre puţinele atracţii turistice ale ţării. Ministrul a fost prezentă vineri la Suceava, la o întâlnire cu primarii din judeţ şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, unde a criticat starea deplorabilă a bazelor pentru recreerea tinerilor.

Ea a mai spus că elevii din judeţul Suceava au posibilitatea să meargă în tabere din ţară şi că peste 8000 de elevi, proveninţi din familii sărace vor putea beneficia, gratuit, în acest an, de tabare şcolare. Iacob Ridzi a ţinut să precizeze că în 2009 va investi în readucerea taberelor şcolare din Suceava la linia de plutire, lăsând să se înţeleagă faptul că Tabăra de la Bucşoaia va fi una dintre priorităţi.

Interesant este faptul că şeful Direcţiei pentru Tineret şi Sport Suceava nu a fost prezent în sala de şedinţe. Surse din apropierea acestuia susţin că nici măcar nu a fost chemat la şedinţă de la Palatul Administrativ.


Intră acum și în grupul de