Puternic incendiu într-o gospodărie din Suha generat de scăpări de gaze de la aragazul cu butelie VIDEO-FOTO


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din satul Suha a fost afectată puternic, vineri seara, de un incendiu care a fost produs de las scăpări de gaze de la aragazul cu butelie din bucătărie.

Potrivit ISU Suceava, pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Mălini și Cornu Luncii cu 5 autospeciale.

La sosirea echipajelor de intervenție ardeau acoperișul casei de locuit, o construcție anexă și alte bunuri din gospodărie, cu pericol de propagare le vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste o oră.

În incendiu au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp, anexa din lemn pe 50 mp, circa 3 tone lemn de foc, elemente de tâmplărie din lemn, precum și două anvelope și instalația electrică de la un TAF (tractor articulat forestier) și s-au degradat plafonul și pereții casei, obiecte de mobilier și aproximativ 30% din TAF.

ISU Suceava arată că flăcările au izbucnit din bucătărie, cel mai probabil în urma unor scăpări de gaze, din cauza unor defecțiuni la sistemul de gătit, un aragaz cu butelie.

Sursa citată menționează că, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al TAF-ului.


Intră acum și în grupul de