Doi suceveni au fost prinși la furat din supermarketuri. Unul a sustras o sticlă de whiskey, celălalt mai multe produse alimentare


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au fost prinși, duminică seara, furând din supermarketuri. Un caz a avut loc în Suceava, iar celălalt în comuna Șcheia.

Astfel, în jurul orei 18:00, un bărbat de 37 de ani din Suceava a furat o sticlă de whiskey dintr-un supermarket din satul Sfîntu Ilie, comuna Șcheia.

Bărbatul a încercat să treacă pe lângă casa de marcat având sticla, în valoare de 83,49 lei, ascunsă sub tricou. Acesta, însă, a fost depistat de un agent de pază, iar ulterior a fost anunțată poliția.

Bunul sustras a fost predat gestionarei pe bază de dovadă predare-primire, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Câteva ore mai târziu, un alt furt a fost înregistrat într-un supermarket din municipiul Suceava. Un localnic de 18 ani a sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului fără a le achita.

Întrucât acesta este cunoscut la nivelul Poliției municipiului Suceava drept autor a numeroase furturi din SC-uri, s-a procedat la efectuarea unui control corporal, ocazie cu care asupra acestuia au fost găsite mai multe produse alimentare,  pe care le-a sustras făra a le achita la casa de marcat.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava în vederea întocmirii documentelor de constatare, prejudiciul cauzat prin infracțiune, fiind recuperat de organele de poliție.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de