Un bărbat a decedat, iar alți doi copii au fost răniți în trei accidente cu implicarea bicicliștilor care au condus imprudent


Intră acum și în grupul de

Tocmai trei accidente cu implicarea bicicliștilor, care au condus imprudent, au avut loc luni seara în localitățile sucevene. În urma evenimentelor rutiere un biciclist a decedat, iar alți doi, copii, au fost răniți.

Astfel, un bărbat de 60 de ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă pe strada Obreja din localitatea Frasin.

FOTO: someseanul.ro

S-a stabilit că bărbatul conducea imprudent bicicleta, iar în timp ce cobora o pantă pe drum pietruit, pe fondul problemelor de sănătate, s-a dezechilibrat, pierzând controlul asupra direcției, căzând pe partea carosabilă.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acesta era cunoscut cu afecțiuni cardiace, însă la moment nu se cunoaște cauza exactă a decesului, aceasta urmând a fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

În aceeași zi doi bicicliști de șase și zece ani au fost răniți după ce au intrat în coliziune cu autoturisme.

Primul astfel de caz a avut loc în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un localnic de 42 de ani, aflat la volanul unui automobil, în timp ce a virat dreapta pe una din străzile orașului, l-a surprins și accidentat pe biciclistul de 6 ani, din aceeași localitate, care a pătruns pe partea carosabilă fără a se asigura corespunzător.

Prin urmare, copilul a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Apoi, în localitatea Pâraie din comuna Mălini a avut loc un accident similar. O tânără de 23 de ani, conducătoarea unui autoturism, a acroșat frontal o copilă de zece ani, care se afla pe bicicletă și a traversat drumul public de pe partea dreaptă, pe partea stângă, privind sensul de deplasare a autoturismului, prin loc nepermis și fără să se asigure.             

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetiței, care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Pe marginea ultimelor două cazuri s-au întocmit dosare penale privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de