O fată de zece ani a fost acroșată de o mașină în timp ce se îndrepta spre școală. Fata a încercat să traverseze drumul în fugă, prin spatele autobuzului din care a coborât


Intră acum și în grupul de

O fetiță de zece ani a fost rănită după ce o autoutilitară a acroșat-o, în timp ce copila traversa DJ 177A, mergând spre școală.

Evenimentul a avut loc marți dimineața. Tânărul de 26 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu a putut evita impactul deoarece copila a ieșit pe carosabil prin spatele autobuzului din care aceasta a coborât și care se pusese în mișcare, fără să se asigure corespunzător.

Prin urmare, în urma impactului a rezultat rănirea ușoară a fetei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în zona indicatorului de trecere pentru pietoni, cât și minora care s-a angajat în traversarea DJ 177A fără a se asigura corespunzător, în fugă, prin spatele autovehiculului din care a coborât.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de