Accident de muncă în Cajvana. Un bărbat și-a fracturat un picior după ce a fost călcat cu roțile unui utilaj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 28 de ani din județul Botoșani a ajuns la spital cu fractură la antipiciorul stâng suferită în timpul unor activități întreprinse la o societate de prelucrare a pietrei, de pe raza orașului Cajvana.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că miercuri seara, în timp ce muta o placă de marmură, din neatenție, bărbatul, care coordona acea placă cu mâinile, a fost prins cu roțile duble din partea dreapta față a utilajului manevrat de către un coleg.

Bărbatul a acuzat dureri puternice, iar la scurt timp, acesta a fost transportat de către soția administratorului societății comerciale la Spitalul Județean Suceava.

Acolo, în urma examinării medicale a fost stabilit diagnosticul „fractură antepicior stâng” și „plagă contuză plantară”, cel în cauză rămânând internat la Secția Ortopedie.

Administratorul companiei a declarat faptul că bărbatul era muncitor la el de puțin timp și intenționa în viitorul apropiat să-i întocmească actele de angajare, în prezent existând doar o convenție verbală între cele două părți.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de