Livratorul unui restaurant din Suceava a fost prins în trafic având permisul reținut și dreptul de a conduce suspendat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat în trafic un tânăr, care lucrează în calitate de livrator al unui restaurant sucevean și care circula având permisul de conducere reținut.

Mașina condusă de acesta a fost oprită miercuri, pe Bulevardul George Enescu din Suceava, după ce un echipaj de ordine publică a observat cum autoturismul a virat stânga, ieșind din parcarea Băncii Raiffeissen, ignorând marcajul dublu continuu și încălcându-l, continuându-și deplasarea spre Catedrala „Nașterea Domnului”.

La volanul automobilului se afla un tânăr de 22 de ani din Suceava, care avea permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Conducătorul auto a declarat faptul că în aceeași zi, s-a prezentat la restaurantul unde lucrează ca livrator, iar administratorul firmei i-a solicitat ajutorul pentru a livra mai multe comenzi la domiciliu.

Tânărul susține că i-a comunicat administratorului firmei că are permisul de conducere reținut, însă bărbatul a insistat, iar în cele din urmă tânărul s-a urcat la volanul autoturismului menționat și a plecat să livreze comenzile pe raza municipiului Suceava. 

Prin urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”.

De asemenea, administratorul firmei care deține restaurantul sucevean este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de „încredințarea vehiculului pentru a fi condus unei persoane al cărui permis de conducere este reținut sau dreptul de a conduce este suspendat”.


Intră acum și în grupul de