FOTO // O nouă generație de jandarmi a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

În data de 20 septembrie, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului militar de sergent major absolvenților din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

Potrivit unui comunicat al instituției, absolvenții cu cele mai bune rezultate la învăţătură au primit diplome, respectiv sergent major Munteanu Flaviana, sergent major Oboroceanu Irina-Mădălina, sergernt major Cocari Magdalena, şi a luat cuvântul şeful promoţiei noiembrie 2018 – septembrie 2019, sergent major Munteanu Flaviana (media 9,59).

Din rândul oficialităților participante la activitate au rostit alocuțiuni Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni, și Mirela Elena Adomnicăi, prefectul județului Suceava.

După discursul colonelului Grigore Ciaușescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, a urmat defilarea absolvenţilor în aplauzele asistenţei şi pe ritmurile Muzicii Militare ale Brigăzii 15 Mecanizate „Podul Înalt” Iaşi.

În această perioadă am reușit să oferim elevilor o pregătire de înaltă calitate, devotament deplin, pentru a putea face față tuturor provocărilor profesionale cu care se vor confrunta”, susține instituția de învățământ.

Din această perspectivă simbolică, promoția noiembrie 2018 – septembrie 2019 va rămâne în memoria școlii ca fiind una specială, de suflet, o generație de tineri entuziaști, determinați, loiali instituției Jandarmeriei Române și cu o nouă viziune asupra societății”, mai arată comunicatul.

De asmenea, în data de 17 octombrie, începând cu ora 12.00, în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni a avut loc repartiția locurilor celor 346 de absolvenți din promoţia noiembrie 2018 – septembrie 2019 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

Subofiţerii au fost repartizaţi în unitățile Jandarmeriei Române, în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţile operative începând cu data de 23 septembrie a.c.


Intră acum și în grupul de