3000 pachete cu țigări de contrabandă descoperite de polițiștii suceveni în timpul unui control de rutină


Intră acum și în grupul de

Un autovehicul încărcat cu țigări de contrabandă a fost descoperit de polițiștii suceveni pe DN 2, pe raza localității Dărmănești.

Autoturismul marca Renault Megane a fost oprit pentru un control de rutină, duminică dimineața.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constat că în portbagajul autoturismului erau transportate țigări de proveniență extracomunitară, netimbrate.

Conducătorul auto, un bărbat de 58 de ani din județul Neamț, nu a putut prezenta documente justificative pentru țigări.

În urma inventarierii cantității de țigări transportate, a rezultat un nrumăr de 3.000 pachete, mărcile Kent și Ashima, cu o valoare de piață de circa 36.000 lei, astfel că s-a luat măsura conducerii autoturismului, a conducătorului auto şi a cantităţii de țigarete la sediul I.P.J. Suceava.

În cauză s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de țigarete, precum și indisponibilizarea autoturismului marca Renault Megane în valoare de aproximativ 1.500 euro.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul S.I.C.E., sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus măsura reținerii pt. 24 de ore a bărbatului, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere procedurală.


Intră acum și în grupul de