În parcarea adiacentă PTF Siret a fost descoperit un autoturism încărcat cu peste 300 pachete cu țigări de contrabandă. La vederea polițiștilor, proprietarul mașinii a fugit lăsând cheia în contact


Intră acum și în grupul de

O mașină în care se aflau câteva sute pachete cu țigări de contrabandă a fost descoperită de un polițist din cadrul Formațiunii Rutiere Siret, care verifica parcarea adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Siret.

Evenimentul a avut loc luni, în jurul orei 01:10. Cu ocazia controlului, polițistul a observat că o persoană de sex masculin s-a îndepărtat în grabă de un autoturism staționat în parcarea menționată.

Verificând  autoturismul marca VW, care a rămas descuiat și cu cheile în contact, au fost găsite mai multe pachete de țigări de proveniență Dutty Free.

Autoturismul a fost condus la Poliția orașului Siret, iar în urma examinării criminalistice au fost găsite 342 pachete țigarete, din care 177 pachete cu țigări marca Ashima și 165 pachete cu țigări marca Marble.

Întreaga cantitate de țigarete, cu o valoare de piață de 3.420 lei, a fost ridicată în vederea confiscării  și continuării cercetărilor, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la Poliția orașului Siret.

Mai târziu, Polițiștii Formațiunii de investigații criminale Siret au identificat autorii infracțiunii de contrabandă, respectiv doi bărbați din județul Botoșani, de 28 și 35 de ani. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de