O femeie a fost acroșată pe o trecere pentru pietoni din Rădăuți. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

O femeie de 30 de ani a fost acroșată, miercuri, de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți.

Femeia avea direcția de deplasare dinspre comuna Marginea spre centrul municipiului, iar când a ajuns la intersecția str. Ștefan cel Mare cu str. Porumbescu, în jurul orei 12:15, s-a angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În acest timp, femeia a fost acroșată de un autoturism marca VW Golf, care se deplasa pe str. Porumbescu, și al cărui conducător auto nu i-a acordat prioritate de trecere.

Șoferul a părăsit locul accidentului, continuând deplasarea spre comuna Marginea.

Pietonul s-a deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism șold drept”. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit modelul și proprietarul autoturismului. Ulterior, în jurul orelor 17.00, la sediul Poliției Mun. Rădăuți s-a prezentat un bărbat de 53 de ani, din orașul Vicovu de Sus, conducătorul auto implicat în accidentul de circulație.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Intră acum și în grupul de