Bobocii USV vor fi întâmpinați cu o serie de evenimente de bun venit, adunate sub genericul Săptămâna Bobocului


Intră acum și în grupul de

Asociația Studenților din Universitatea Suceava a pregătit o serie de evenimente de bun venit pentru bobocii universității sucevene.

Potrivit organizatorilor, aceste sunt menite să îi familiarizeze pe boboci cu studenția, mediul academic și campusul universitar.

Evenimentele sunt adunate sub genericul Săptămâna Bobocului, ce se va desfășura în perioada 30 septembrie – 10 octombrie.

În primele zile de desfășurare, voluntarii vor distribui Ghidul Bobocului, un catalog cu informații despre cantina, campus, orar, bibliotecă și cursuri. Mai apoi, tinerii studenți vor beneficia de un tur complet al universității, începând cu data de 2 octombrie până pe 4 octombrie.

În program sunt incluse și o seară de film, seara de socializare, târgul organizațiilor, seară de folk, Bobo Party și Treasure Hunt, mai anunță organizatorii.

Proiectul este organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava în colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților, iar finanțarea este asigurată de către Consiliul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de