Braconajul piscicol luat la ochi de polițiștii suceveni. Au fost verificate Piața Agroalimentară Burdujeni și cea din Centru


Intră acum și în grupul de

Polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu lucrători din cadrul DSVSA Suceava au executat o acțiune de prevenirea şi combatere a braconaului piscicol.

Astfel, în data de 3 septembrie, aceștia au efectuat controale în Piața Agroalimentară Burdujeni și Piața Agroalimentară Centru.

În Piața Agroalimentară Burdujeni a fost depistată o femeie, în vârstă de 51 ani, din municipiul Suceava, care comercializa fără a deține documente legale de proveniență cantitatea de 17 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole, vrac), precum și  cantitatea de 30,7 kg produse de origine animală (unt membrane naturale și produse patiserie).

Aceasta a fost sancționată cu două amenzi în valoare de 5000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor depistate, în valoare de 2109 lei.

În Piața Agroalimentară Centru a fost depistată o altă femeie, în vârstă de 47 ani, tot din Suceava, care comercializa fără a deține documente legale de proveniență cantitatea de 1 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și  cantitatea de 33 kg halva, 40,7 kg produse patiserie, 33,2 kg bomboane și 1,1 kg produse de origine animală (unt).

Aceasta, de asemenea, a fost sancționată cu o amendă de 5000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor depistate, în valoare de 3793 lei.


Intră acum și în grupul de