Ordin de protecție emis de polițiști după ce un bărbat de 73 de ani și-a agresat fosta soție de 70 de ani și fiicele vitrege de 31 și 34 de ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 73 de ani din Gura Humorului, care și-a agresat fosta soție și cele două fiice vitrege este cercetat penal, iar în acest caz a polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Duminică seara, femeia de 70 de ani a sesizat poliția despre faptul că fostul său soț provoacă scandal și îi bate copiii.

La data menţionată, în jurul orei 15:50, cele două fete au sosit la locuinţa mamei lor, moment în care au avut unele discuţii în contradictoriu cu tatăl lor vitreg, ocazie cu care între aceştia a izbucnit un conflict, iar cel din urmă le-a lovit pe cele două fete.

Ulterior, bărbatul a continuat scandalul, le-a amenințat pe cele două fiice citrege, provocându-le astfel o stare de temere, iar apoi a provocat scandal la adresa fostei sale soţii, a îmbrâncit-o şi a prins-o cu mâinile de zona gâtului.

În momentul în care organele de poliţie au ajuns la faţa locului, bărbatul era agresiv verbal faţă de membrii familiei şi provoca în continuare scandal.

Cele trei femei au solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva lui bărbatului.

Polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului valabil cinci zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,violenţa în familie” şi ,,amenințarea”.


Intră acum și în grupul de