Detaliile accidentului de la Găinești. Podul era în stare de degradare și n-a rezistat sub autoutilitara de mare tonaj, încărcată cu pământ


Intră acum și în grupul de

Precum am menționat anterior, un bărbat a ajuns la spital după ce un s-a surpat sub greutatea camionului condus de acesta.

Astfel, accidentul a avut loc marți, în jurul orei 10:00. La volanul autoutilitarei Man se afla un bărbat de 27 de ani din comuna Bălcăuți.

Acesta conducea vehiculul pe DJ 209A, pe raza satului Găinești, comuna Slatina.

La un moment dat, șoferul a efectuat virajul la stânga încadrându-se cu autoutilitara pe un pod confecționat din beton având îmbrăcăminte asfaltică construit peste râul Suha Mica, care face legătura cu un drum neclasificat, iar din cauza tonajului și a stării de degradare a podului acesta a cedat iar autoutilitara încărcată cu pământ s-a răsturnat pe partea laterală stânga în albia râului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de