Poliția suceveană solicită ajutor în căutarea a trei persoane dispărute în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

IPJ Suceava desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a trei persoanei dispărute fără urmă. În cazul în care deţineţi date cu privire la aceste persoanae, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Iremciuc Viorica, de 69 de ani, cu domiciliul în municipiul Rădăuți, despre care nu se mai cunoaște nimic din data de 23.09.2019.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate aprox. 50 kg, constituţie astenică, păr cărunt, tuns scurt, fără semne particulare.

Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcată femeia la data plecării de la domiciliu.

Zaman Alexandru-Dumitru, de 30 de ani, domiciliat în oraşul Gura Humorului, care, în data de 03.10.2019, a plecat de acasă cu autoturismul proprietate marca Fiat Punto cu nr. de înmatriculare SV 10 LTC, spunându-i mamei sale că merge în oraş și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, atletic, păr tuns scurt, șaten deschis, ochi albaștri.

La data plecării de la domiciliu persoana căutată era îmbrăcată cu pantaloni scurţi cu modele florale, tricou portocaliu. 

Stănescu Laura, de 23 de ani, domiciliată în sat Chilișeni, comuna Udești, care a plecat de la domiciliu în data de 20.09.2019, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: înălțime aprox 1,65, constituție atletică, ten măsliniu, ochi căprui, nas drept, păr brunet, mediu, fără semne particulare.

La data dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră imitație piele și blugi albaștri.   

În cazul în care deţineţi date cu privire la aceste persoanae, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de