Un tânăr din Zvoriștea a ajuns în arest după ce a fost prins în trafic băut, cu permisul fals și conducând cu o viteză excesivă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore după ce a fost prins în trafic circulând cu o viteză excesivă, băut și cu permisul fals.

Tânărul din comuna Zvoriștea, satul Slobozia a fost oprit în trafic duminică noaptea, DN 29A, după ce polițiștii suceveni au constat că autoturismul condus de acesta circula cu o viteză peste limita admisibilă.

Conducătorul auto mai avea și o concentrație alcoolică e 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea polițiștilor a prezentat pentru control un permis de conducere ucrainean, care s-a adeverit a fi fals.

Astfel, tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uzul de fals, complicitate la fals în înscrisuri oficiale și instigare la fals intelectual sub forma participației improprii.

După administrarea probatoriului, față de suspect polițiștii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Suceava.


Intră acum și în grupul de