Amenzi de 5000 lei pentru doi bărbați prinși în trafic transportând lemne fără documente de însoțire


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați s-au ales cu amenzi după ce au fost prinși transportând diferite cantități de lemne fără a avea avizele de însoțire.

Ambele cazuri au fost identificate în cursul zilei de 17 octombrie.

Astfel, autoutilitara condusă un bărbat de 61 de ani din Ostra a fost oprită pentru control pe DJ 177/A la intersecția cu DF Muncel.

Cu ocazia verificării documentelor prezentate la control de către conducătorul auto s-a constatat că pentru cantitatea de material lemnos transportat, acesta nu deține aviz de însoțire.

În urma inventarierii s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de 8,31 mc – lemn rotund rășinoase specia molid.

Prin urmare, a fost dispusă confiscarea fizică a lemnelor, iar bărbatul a fost amendat cu 5000 lei.

În aceeași zi, pe drumul forestier Braniște a fost identificat un bătrân de 71 de ani, care conducea un tractor ce trăgea un nr. de două atelaje tip faiton încărcat cu lemn de foc fag, tăiat calaburi.

Întrucât acesta nu a putut prezent documente de însoțire pentru materialul lemnos transportat, s-a procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care s-a stabilit că volumul total de material lemnos transportat este de doi metri steri, lemn foc fag.

Precum și în cazul anterior, lemnele au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat.


Intră acum și în grupul de