Șoferul care s-a izbit, vineri dimineața, de un stâlp din Suceava era sub influența băuturilor alcoolice


Intră acum și în grupul de

După cum am anunțat anterior, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce a intrat cu mașina într-un stâlp din municipiul Suceava.

Astfel, în jurul orelor 02:45, bărbatul de 29 de ani, din comuna Satu Mare, a condus autoturismul marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, pe strada Ana Ipătescu din mun. Suceava, având direcția de deplasare dinspre Areni către Centru.

La un moment dat, în zona hotel “Bucovina” acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de un stâlp din beton amplasat pe trotuarul din partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni traumatice ușoare, fiind preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la U.P.U. Suceava unde, în urma evaluării medicale, a fost diagnosticat cu o contuzie, TCC minor și o contuzie la sprânceana stângă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.         

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de