Incendiu puternic în Dărmănești de la un foc pentru igienizarea terenului. Flăcările au cuprins și o baracă în care se aflau cauciucuri de camion și o parte din acoperișul unei clădiri învecinate//FOTO/VIDEO


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă după amiaza, în localitatea Dărmănești pornind de la un foc pentru igienizarea terenului care a cuprins o baracă în care se aflau cauciucuri de camion, dar a afectat și o clădire din apropierea.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Dărmănești.

La sosirea echipajelor de intervențție, incendiul se manifesta la vegetația uscată de pe un teren ce aparține unei societăți comerciale, flăcările fiind extinse și la o baracă metalică.

În incendiu au ars vegetația uscată, cu focare răzlețe, de pe o suprafață de aproximativ 0,5 ha, baraca metalică, cu bunurile de interior, respectiv cauciucuri de camion, precum și o parte din astereala acoperișului unei construcții învecinate, pe 20 mp.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații deschise (pentru igienizarea terenului), lăsat nesupravegheat.

În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția din vecinătatea barăcii metalice.


Intră acum și în grupul de