Un bărbat a fost arestat preventiv după ce, fiind sub control judiciar, a încălcat un ordin de protecție


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Rădăuți a dispus plasarea sub arest preventiv a un bărbat care nu a păstrat o distanță minimă de 50 metri față de o persoană. Astfel bărbatul a încălcat o hotărâre a Judecătoriei Rădăuți, iar toate acestea au fost săvârșite în timp ce bărbatul se afla sub control judiciar.

Potrivit Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Procurorului Fomin Sorin Adrian, în data de 18.10.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a sesizat din oficiu și a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.V., pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Mai exact, la aceeași dată, în jurul orei 15:00, bărbatul s-a apropiat la mai puțin de 100 de m față de locul de muncă a T. C., adresându-i injurii. Astfel, bărbatul a încălcat interdicțiile stabilite prin hotărârea Judecătoriei Rădăuți de a păstra o distanță minimă de 50 metri față de persoana în cauză.

Iniția, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, având în vedere că acesta era sub măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, măsura controlului judiciar a fost înlocuită cu măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus aplicarea noii măsuri, arată sursa citată.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, publicul urmând a fi informat pe parcursul derulării anchetei.


Intră acum și în grupul de