Acasă Social Un sucevean care transporta țigări de contrabandă a fost reținut după o...

Un sucevean care transporta țigări de contrabandă a fost reținut după o urmărire în trafic și focuri de armă trase


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din Suceava a fost reținut de polițiștii suceveni după ce acesta a încercat să fugă în trafic de o patrulă, având în autoturism peste 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava.



Cu toate acestea, conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase din funcțiune pe traseul municipiul Suceava – comuna Dărmănești.

Autoturismul a fost oprit pe raza localității Călinești Enache, comuna Dărmănești. Pentru oprirea acestuia a fost necesară utilizarea armamentului din dotare, fiind executate focuri de armă de avertisment și asupra autoturismului.

Potrivit sursei citate, în apropierea locului în care a fost identificat autoturismul, la ieșirea din satul Călinești Enache, într-o zonă cu vegetație înaltă, a fost identificată cantitatea de 2.380 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de aproximativ 35.700 lei.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 38 ani, din municipiul Suceava.

IPJ Suceava precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, țigările în valoare de 35.000 de lei și autoturismul fiind indisponibilizate.

De asemenea, s-a dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, urmând ca ulterior acesta să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere procedurală.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version