Cinci șoferi fără permise au fost prinși, duminica, în traficul din județul Suceava. Unul dintre ei a ajuns la spital după ce a comis un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Cel puțin cinci conducători auto fără permise au fost depistați, duminica, de polițiștii suceveni în traficul din județ. Unul dintre ei a comis un accident rutier în Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, la ora 09:40, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier  Rădăuți au oprit pentru control, pe  DN 17 A din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Vama.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, autoturismul fiindu-i încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de o femeie de 22 ani, din comuna Drăgoești, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

Apoi, tot pe DN 17 A, a fost identificat încă un bărbat de 27 de ani, din comuna Putna, care s-a urcat la volan neavând permis de conducere. Mai exact, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de conduce autovehicule suspendat începând cu data de 21.09.2019.

După amiază, pe D.C. 38,  pe raza localității Călinești, a fost identificat autoturismul condus de un bărbat de 22 ani, din localitatea Dărmănești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Spre seară, o patrulă de poliție a oprit pentru control, pe DN 2E din comuna Marginea, autoturismul condus de un bărbat de 27 ani, din comuna Poieni Solca.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de conduce autovehicule suspendat pentru perioada 25.09.2019 – 23.12.2019.

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Totodată, în aceeași zi, în timp ce conducea motoscuterul pe strada Al. Vlahuță din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 27 de ani din comuna Sadova a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de un localnic de 45 de ani.

Conducătorul motoscuterului a fost ușor rănit.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conductorului motoscuterului. Acesta a fost transportat la spital. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul de 27 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de