Trei permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare au fost reținute în cadrul unei acțiuni organizate de polițiștii din Ipotești


Intră acum și în grupul de

Poliția Rurală Ipotești a organizat, în weekend, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, în special a infracțiunilor comise cu violență, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și a unui climat de siguranță rutieră.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii au fost legitimate 86 de persoane și au fost controlate 70 de autoturisme. Polițiștii au constatat săvârșirea unei infracțiuni și au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.185 lei.

Pe lângă asta, au fost reținute trei permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare, dar și s-au confiscat bunuri în valoare de 150 de lei, constând în articole textile.

Tot în cadrul acțiunii a fost prins un bărbat care a circulat băut pe DJ 290, pe raza satului Fântânele. Acesta a fost oprit pentru control sâmbătă seara.

Bărbatul de 49 de ani, din orașul Liteni, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de