Șoferul unui TIR a fost rănit după ce vehiculul s-a răsturnat într-un șanț de pe DN 2H. Bărbatul nu avea fixată centura de siguranță


Intră acum și în grupul de

Marți dimineață, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat din județul Neamț, s-a răsturnat pe DN 2H, în interiorul orașului Milișăuți.

Potrivit cercetărilor poliției, în timp ce vehiculul se deplasa pe un sector de drum în pantă și curbă la stânga, din cauza neatenției în conducere a șoferului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a rulat apoi pe acostament, după care a intrat în șanțul din dreapta carosabilului, unde s-a răsturnat, lovind totodată timpanul podețului de la intersecția drumului național cu str. Luncii.

Imagine ilustrativă

Conducătorul auto nu avea fixată centura de siguranță. În aceste condiții conducătorul auto a suferit leziuni ușoare fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de