Un tânăr a fost rănit după ce o mașină s-a răsturnat pe DN 29 A. Șoferul a transportat autoturismul de la fața locului și este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

În noaptea de miercuri spre joi, un autoturism în care se aflau doi tineri din comuna Zvoriștea s-a răsturnat pe DN 29 A.

Mai exact, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, șoferul de 20 de ani a pierdut controlul vehiculului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Imagine ilustrativă

Potrivit IPJ Suceava, ulterior, șoferul, cu ajutorul unui bărbat de 28 de ani, a transportat autoturismul la locuința acestuia.

Din accident a rezultat rănirea unui bărbat de 23 de ani din comuna Zvoriștea, pasager în autoturism. Acesta a fost transportat, joi, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de