Patru persoane rănite, printre care și un copil, în urma a două accidente cauzate de depășiri imprudente pe șoselele din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Două accidente cauzate de depășiri imprudente au avut loc duminica, pe șoselele județului Suceava.

Primul accident s-a produs în jurul orei 07:45, pe DN 17A, în afara municipiului Rădăuți. Potrivit datelor IPJ Suceava, un bărbat de 38 de ani din comuna Moldovița, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autotren, ocazie cu care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani din orașul Siret, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, după care, a acroșat și autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani tot din orașul Siret.

Astfel, din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 38 și respectiv de 60 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul  alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Celălalt caz a avut loc câteva ore mai târziu, pe DN 2E, în afara municipiului Suceava. IPJ Suceava arată că un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani s-a angajat în depășirea unui autoturism al cărui conducător auto a efectuat la rândul său o manevră de depășire, ocazie cu care, pentru a evita impactul,  a virat spre stânga, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un canal de colectare a apei pluviale.

Din accident, a rezultat rănirea unui minor de șapte ani și a unei femei de 34 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul din Botoșani.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de