Acțiuni simultane ale polițiștilor din Siret, Solca și Câmpulung Moldovenesc pentru prevenirea infracțiunilor stradale și a accidentelor rutiere. Au fost aplicate aproape 60 de amenzi


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, polițiștii din localitățile sucevene Siret, Solca și Câmpulung Moldovenesc au organizat acțiuni pentru prevenirea infracțiunilor stradale și a accidentelor rutiere. În total, au fost aplicate 59 de amenzi în valoare de 18.650 lei.

Astfel, în orașul Solca au fost verificate cinci locații, fiind legitimate 76 de persoane și controlate 68 de autovehicule. Pe lângă asta, 18 conducători auto au fost testați alcoolscopic, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.945 lei și retrase trei certificate de înmatriculare, din care unul pentru lipsa poliței RCA.

În același timp, în orașul Siret au fost controlate 73 de autovehicule, au fost legitimate 92 de persoane și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.055 lei. Polițiștii au mai retras un certificat de înmatriculare și au ridicat un set cu plăcuțele de înmatriculare ale unui vehicul.

De asemenea, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, polițiștii au verificat 13 locații, au legitimat 176 de persoane și au controlat 162 de autovehicule. Totodată, 29 de șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Astfel, au fost constatate trei infracțiuni, retrase două permise de conducere (ambele pentru alcool) și un certificat de înmatriculare. Pe lângă asta, polițiștii au aplicat 28 de amenzi în valoare de 8.650 lei.


Intră acum și în grupul de