Țigări de contrabandă descoperite în timpul unui control la un magazin din Liteni. Administratoarea a recunoscut că intenționa să comercializeze țigările

În jur de 2000 de țigări de proveniență extracomunitară au fost descoperite în urma unui control de rutină executat, luni, de polițiști la o societate comercială din orașul Liteni.

În timpul executării controlului economic în prezența gestionarei, unei localnice de 65 de ani, în fața magazinului a oprit autoturismul Dacia Doker, utilizat de societatea comercială pentru aprovizionarea cu marfă a magazinului deținut.

La solicitarea polițiștilor, femeia a prezentat marfa existentă în autoturism, polițiștii observând pe bancheta din față o cutie din carton în care se aflau mai multe pachete de țigări.

Fiindu-i solicitat să prezinte conținutul cutiei în cauză, admninistratorarea a precizat că aceasta conține mai multe pachete cu țigarete de diferite mărci, toate de proveniență extra-comunitară, pe care intenționa să le comercializeze în magazin.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „contrabandă”.

Cantitatea de 2000 de țigări în valoare de 900 lei, toate de proveniență extracomunitară  a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor și predată la Camera de corpuri delicte a IPJ Suceava.