Țigări de contrabandă descoperite în timpul unui control la un magazin din Liteni. Administratoarea a recunoscut că intenționa să comercializeze țigările


Intră acum și în grupul de

În jur de 2000 de țigări de proveniență extracomunitară au fost descoperite în urma unui control de rutină executat, luni, de polițiști la o societate comercială din orașul Liteni.

În timpul executării controlului economic în prezența gestionarei, unei localnice de 65 de ani, în fața magazinului a oprit autoturismul Dacia Doker, utilizat de societatea comercială pentru aprovizionarea cu marfă a magazinului deținut.

La solicitarea polițiștilor, femeia a prezentat marfa existentă în autoturism, polițiștii observând pe bancheta din față o cutie din carton în care se aflau mai multe pachete de țigări.

Fiindu-i solicitat să prezinte conținutul cutiei în cauză, admninistratorarea a precizat că aceasta conține mai multe pachete cu țigarete de diferite mărci, toate de proveniență extra-comunitară, pe care intenționa să le comercializeze în magazin.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „contrabandă”.

Cantitatea de 2000 de țigări în valoare de 900 lei, toate de proveniență extracomunitară  a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor și predată la Camera de corpuri delicte a IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de