Un biciclist din comuna Rîșca a ajuns în comă la spital după ce s-a dezechilibrat și a fost acroșat de un TIR


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Rîșca a ajuns în stare gravă la spital după un accident rutier petrecut miercuri, pe DJ155A în localitatea Rîșca.

Bărbatul de 62 de ani se deplasa cu o bicicletă pe drumul menționat, iar la un moment dat, bărbatul s-a oprit în fața locuinței pentru a coborî de pe bicicletă, s-a dezechilibrat și astfel a fost acroșat de un TIR ce avea aceeași direcție de mers.

FOTO: someseanul.ro

Bărbatul a fost lovit cu roata dreapta spate a punții din mijloc a semiremorcii tractate de autoutilitara în cauză.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava. Bărbatul a rămas internat cu un diagnostic grav, respectiv stare de comă profundă gravă gr. 4, TTC acut închis, contuzie toracică și fractură a brațului stâng.

Din primele verificări al polițiștilor, vinovat de producerea accidentului se face biciclistul care s-a dezechilibrat și a căzut fiind acroșat de semiremorca autotractorului.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 și i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de