Doi adolescenți de 12 și 15 ani au fost reținuți fiind suspectați că au sustras bani și documente dintr-o mașină parcată la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți au ajuns au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore fiind bănuiți de comiterea unui furt calificat pe raza localității sucevene Dumbrăveni.

Fapta a avut loc sâmbătă seara. Din cercetările polițiștilor reiese că în ziua amintită, în intervalul orar 18.00-19.00, dintr-un autoturism parcat pe raza comunii au fost sustrase mai multe obiecte personale, portofelul și mai multe documente, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 600 lei.

Pentru a comite furtul, autorii au spart geamul unei portiere a autoturismului.

La scurt timp, polițiștii au găsit în pădurea George Enescu portofelul, cartea de identitate, permisul de conducere, card, penar cu obiecte de papetărie, bunuri ce au fost predate proprietarei.

Fiind în continuarea cercetărilor, după administrarea probatoriului şi administrarea probelor a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi suspecții, respectiv un adolescent de 15 ani din Gura Humorului, cercetat pentru furt calificat și ua adolescent de 12 ani din județul Iași, cercetat pentru complicitate la furt calificat.

Ulterior, prin ordonanța organelor de cercetare penală, s-a dispus reținerea celor doi pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.    


Intră acum și în grupul de