Polițiștii suceveni au luat la ochi zonele barurilor și discotecilor din orașele Liteni și Vicovu de Sus

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliția orașului Liteni a organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona barurilor, cluburilor și discotecilor din localitate.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii au fost controlate patru locații și au fost legitimate 63 de persoane. De asemenea, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 25.595 lei și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Poliția orașului Liteni dar și din cadrul structurilor operative din IPJ Suceava, luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

În aceiași perioadă, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, ocazie cu care, pentru neregulile constatate au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare de 1.250 lei și au fost reținute două permise de conducere.

loading...