Un șofer din Brodina este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din comuna Brodina este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere constatate după un control de rutină.

Autoturismul condus de acesta a fost oprit, joi seara, DJ 209G din comuna Straja. Potrivit IPJ Suceava, șoferul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu este posesor de permis de conducere românesc, iar documentul prezentat pentru control nu prezintă toate elementele de siguranță specifice permiselor eliberate de către statul moldovean, unele caracteristici nu sunt conforme cu standardul, constatându-se totodată lipsa unor elemente ce reacționează la lumina ultravioletă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de