Un autoturism a luat foc în timpul mersului pe DN 17 în Pasul Mestecăniș, iar mașina a ars complet într-o parcare până la sosirea pompierilor, iar curioșii care au oprit au preferat să filmeze scena cu telefoane mobile decât să folosească stingătoarele din mașini


Intră acum și în grupul de

Un autoturism Mercedes Benz al unei vasluience a ars complet, sâmbătă după amiaza, într-o parcare din Pasul Mestecăniș după ce acesta a luat foc de la un scurt circuit electric în timpul mersului.

Șoferița, o tânără de 22 ani, din orașul vasluian Negrești,  conducea pe DN 17, în Pasul Mestecăniș, din comuna Pojorâta, autoturismul marca Mercedes Benz, având ca și pasager un bărbat din municipiul Fălticeni.

La un moment dat tânăra a sesizat că dinspre zona roții dreapta spate iese fum, iar mecanismul de frânare nu mai acționa corespunzător, motiv pentru care a oprit în cea mai apropiată parcare a drumului public, la circa 250 metri distanță.

Imediat șoferița cât și pasagerul au coborât din autoturism și au sesizat cum în zona dreapta spate a acestuia se propagase deja un incendiu, care s-a extins cu repeziciune în mai multe zone ale autoturismului.

 Din cauză că nu au mai avut posibilitatea să deschidă capota portbagajului pentru a scoate și utiliza stingătorul de incendiu, iar curioșii opriți la fața locului au preferat doar să filmeze scena cu telefoanele mobile, dar nu au dorit să încerce utilizarea dispozitivelor tip stingător de incendiu aflate în dotarea altor autovehicule oprite la fața locului.

Până la ajungerea la fața locului a unui echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, autoturismul marca Mercedes-Benz a fost distrus integral prin ardere, iar în incendiu au ars și acte și bunuri ale celor doi.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii accidentului ca fiind un scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului marca Mercedes-Benz. (N.B.)


Intră acum și în grupul de