FOTO VIDEO // Aproximativ 33.000 pachete cu țigări de contrabandă au fost depistate în Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, pe raza localității Vicovu de Sus, un microbuz în care se aflau aproape 33.000 pachete cu țigări de contrabandă. Vehiculul era parcat în curtea unui imobil din localitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Serițan, descoperirea a fost făcută în data de 10 noiembrie. Mai exact, un echipaj al poliției de frontieră a observat în curtea unui imobil de pe raza localității Vicovu de Sus, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, în care erau colete voluminoase.

Proprietarul imobilului a declarat că nu știe cine a lăsat microbuzul pe proprietatea sa, iar cu acordul acestuia, poliţiştii de frontieră au intrat în curte și au constatat că în interiorul autovehiculului erau mai multe colete cu țigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii vehiculului cu țigări la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor, arată sursa citată.

Astfel, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 32.400 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 379.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, în continuare efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, mai menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de