Doi pietoni, accidentați de mașini, luni, în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni din Suceava au ajuns la spital după ce au fost accidentați de autoturisme. Ambele cazuri au avut loc luni, 11 noiembrie. În unul din ele, o tânără traversa strada regulamentar, pe când în celălalt caz un bărbat băut a încercat să traverseze printr-un loc nepermis.

Din datele IPJ Suceava reiese că primul eveniment a avut loc dimineața. În timp ce conducea autoturismul pe str. Nicolae Iorga din municipiul Suceava, un localnic de 39 de ani, a acroșat şi accidentat ușor un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Pietonul a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Apoi, în seara aceleiași zile, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mărăşeşti din municipiul Suceava, ajuns la o trecere de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj rutier, un localnic de 21 de ani, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat ușor o tânără de 18 ani din aceeași localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal.

Tânăra a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de