Un bărbat din comuna Dornești a fost reținut și plasat sub control judiciar fiind cercetat penal pentru trei infracțiuni rutiere. Acesta circula fără permis încă din 2007


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani a ajuns în arest fiind cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere. Acesta a fost identificat în trafic miercuri dimineața, inițial, cu numere de înmatriculare neconforme. Ulterior, după control, polițiștii au stabilit că aceasta nu este unica abatere de la lege a bărbatului.

Astfel, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că permisul de conducere este expirat încă din 17.04.2007 și figurează ,,cu restricții reținut”. Totodată s-a procedat la verificarea autoturismului cu numărul neconform, după seria de șasiu și s-a constat faptul că autoturismul figurează cu polița RCA expirată și cu ITP expirat din 05.01.2018, iar autoturismul figurează cu plăcuțe de înmatriculare ce au fost reținute la 27.10.2019,  având de asemenea ITP și polița RCA expirate, iar cu această ocazie i-a fost suspendat dreptul de circulație pe drumurile publice pentru acest autoturism.

Prin urmare, în cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor  de ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost suspendat pe teritoriul României”,„conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe au fost retrase‟ și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare ‟.

Totodată, prin ordonanța din 13 noiembrie a organului de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a luat măsura preventivă a reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost plasat și sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Intră acum și în grupul de