Starbucks a deschis prima cafenea din Suceava


Intră acum și în grupul de

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis prima cafenea din Suceava, situată la parterul centrului comercial Iulius Mall. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 48.

Noua cafenea care se întinde pe o suprafață de peste 140m2 oferă aceeași experiență autentică pe care o cunosc iubitorii de cafea bună: un design modern, un decor care inspiră, cafele premium personalizate.

 „Ne bucurăm să ajungem la Suceava chiar în timp pentru sărbătorile de iarnă. Astfel sucevenii vor putea degusta băuturile de sezon în atmosfera festivă Starbucks. Prin această nouă cafenea facem un pas înainte în dezvoltarea rețelei noastre în zona Moldovei”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România, Bulgaria și Serbia.

Mai mult decât atât, cei care nu au timp să se bucure de experiența din cafenelele Starbucks, își pot savura cafeaua preferată „take away”. Conceptul „Adu-ți propriul termos” presupune ca orice client Starbucks să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Astfel clienții contribuie la protejarea mediului prin limitarea consumului de hârtie și consumă cafeaua Starbucks din cana sau termosul preferat.


Intră acum și în grupul de