Un bărbat din comuna Voitinel căutat național și internațional de cinci ani pentru a executa o condamnare pentru tentativă de omor, prins când încerca să-și obțină o nouă carte de identitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Voitinel, căutat național și internațional, a fost identificat în municipiul Rădăuți.

În cursul zilei de miercuri, acesta s-a prezentat la Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanei Rădăuți, unde a depus documentele pentru eliberarea unei noi cărți de identitate. Angajații instituției au observat că acesta apare în bazele de date cu diverse mențiuni și au anunțat poliția.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează ca fiind urmărit, întrucât, la 12.03.2014, Tribunalul Suceava a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care era condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de omor calificat”.

Bărbatului a fost dat în urmărire națională și internațională, fiind emis și un mandat european de arestare. Acestuia i-a fost înmânată o copie a mandatului de executare a pedepsei închisorii din 12.03.2014, după care, a fost reținut și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.


Intră acum și în grupul de