Un puști de 14 ani din Șcheia a fost arestat preventiv. El a furat, împreună cu alți doi adolescenți, de 15 și 16 ani bunuri de peste 5000 de lei unui localnic


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 14 ani din comuna suceveană Șcheia a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava și a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Secția 9 Poliție Rurală Șcheia a primit, vineri,  spre aplicare, mandatul de arestare preventivă emis joi de Tribunalul Suceava, împotriva unui minor de 14 ani din comuna Șcheia.

Față de acest minor Judecătoria Suceava a dispus, inițial, măsura controlului judiciar, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat alături de un alți doi minori de 15 și respectiv de 16 ani ambii din comuna Șcheia, în prezent arestați preventiv.

Cei trei au intrat în noaptea de 06/07 noiembrie 2019 din imobilul nelocuit al unui bărbat de 53 de ani din comuna Șcheia, căruia i s-au sustras bunuri în valoare de circa 5.300 lei, recuperat parțial pe parcursul cercetărilor.

Copilul de 14 ani a fost identificat de polițiști și a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

În acest caz cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei minori.


Intră acum și în grupul de