Trei bărbați au fost arestați de Judecătoria Gura Humorului pentru violarea unei minore

Trei bărbați au ajuns pe banca acuzaților după ce au constrâns o minoră să întrețină cu ei relații sexuale. Acum, toți se află în arest pentru 30 de zile.

Potrivit prim-procurorului, Andrei Sebastian Bucşa, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei trei bărbați în data de 26.11.2019. Cei trei sunt învinuiți în comiterea a câtei unei fapte de viol.

Mai exact, într-una din zilele de la începutul lunii octombrie, în timp ce minora se afla la locuinţa unei cunoştinţe din localitatea de domiciliu, unul dintre bărbați a ameninţat-o că va spune părinților ei că aceasta fumează dacă nu îi face sex oral. Astfel, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu acesta.

De asemenea, la scurt timp de la acest incident, tânăra a fost constrânsădin nou să întreţină un act sexual deja cu un alt bărbat, care a ameninţat-o că va divulga informaţia că a întreţinut anterior acte sexuale cu primul inculpat.

În acelaşi mod, la data de 27.10.2019, minora a fost constrânsă să întreţină un act sexual cu cel de-al treilea bărbat.

Față de toţi cei trei bărbați s-a dispus, în data de 27.11.2019, măsura reținerii pentru 24 ore, acestia fiind prezentați la data de 28.11.2019 instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele celor trei pentru o perioadă de 30 de zile.