Soți din Câmpulung Moldovenesc sunt cercetați penal după ce bărbatul a fost prins circulând fără permis cu mașina încredințată de soția acestuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat și o femeie, soți, s-au ales cu dosare penale după ce mașina cu care se deplasau a fost oprită pentru control, joi, pe DJ 208C din comuna Hârtop.

Potrivit IPJ Suceava, la volanul autoturismului se afla bărbatul de 36 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar în calitate de pasageră era soția acestuia, de aceiași vârstă și din aceiași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, femeia i-a încredințat autoturismul soțului ei pentru a fi condus, deși știa faptul că acesta nu deține permis de conducere, fiind cursant la o școală de șoferi.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar femeia sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de