Acasă Social Artiştii nevăzători suceveni au luat spuma premiilor la Concursul de interpretare muzicală

Artiştii nevăzători suceveni au luat spuma premiilor la Concursul de interpretare muzicală


Intră acum și în grupul de

La concursul de interpretare muzicală a artiştilor nevăzători, reprezentanţii filialei Suceava a Asociaţiei Nevăzătorilor au obţinut majoritatea premiilor I. Preşedintele juriului, prof. Marin Constantin, a precizat că evaluarea a fost obiectivă şi că sucevenii au fost într-adevăr buni.

La secţiunea tarafuri, premiul I a fost obţinut de taraful din Suceava, premiul II de cel din Botoşani, fiind două premii III, pentru tarafurile din Bacău şi Maramureş.
La solişti vocali de muzică populară s-au acordat două premii I, unul pentru Finica Popa din Suceava, celălalt pentru Lucreţia Goagea din Vâlcea. Tot cu premiul I a fost distins Constantin Gagiu, vioară, iar la acordeon Marcel David, ambii din Suceava.



La romanţe, solista Lilica Ioniţă din Buzău a cucerit sufragiile juriului. Pentru talentul său şi performanţa de a cânta la nai, ocarină, caval şi fluier, Alexandrul Cozaciuc, un băiat de 10 ani din Suceava, a luat premiul de excelenţă.

Constantin Marin spune că toată Moldova s-a prezentat „excelent” la acest concurs naţional de muzică populară, ajuns la ediţia X.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version