Acasă Social Un interpret de muzică populară din Bacău, venit la Suceava pentru a...

Un interpret de muzică populară din Bacău, venit la Suceava pentru a face înregistrări, a încercat să se sinucidă în hotelul unde se cazase


Intră acum și în grupul de

Un interpret de muzică populară din Bacău, care venise de joi, la Suceava, pentru a face înregistrări, a încercat să se sinucidă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul (73 de ani) a încercat să se sinucidă provocându-și cu o lamă tăieturi la încheietura și pe antebrațul mâinii stângi.



Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul s-a cazat, joi, într-o cameră a unui hotel din municipiul Suceava pentru că urma să înregistreze în următoarele zile mai multe piese muzicale într-un studio din municipiul Suceava.

În noapte de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla în camera hotelului, bărbatul a încercat să se sinucidă.

El s-a așezat în cada din baia camerei și cu lamă și-a provocat tăieturi la încheietura și antebrațul mâinii stângi, cu intenția de a-și lua viața.

Constatând că tentativa a eșuat s-a târât până pe pat, unde, dimineața a sunat un prieten, spunându-i ce a făcut.

Prietenul acestuia a sesizat recepția hotelului și a anunțat situația, iar un echipaj medical a sosit și i-a acordat îngrijiri medicale de urgență după care bărbatul a fost  transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv, tentativă catalitică”.

Bărbatul este în afara oricărui pericol și urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version