Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs la Rădăuți. Aceștia, fiind băuți bine, se plimbau cu automobilul părinților unuia dintre ei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc duminică, pe raza mun. Rădăuți.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 07:15. Un autoturism în care se aflau patru tineri s-a izbit frontal într-un palet de bolțari și un stâlp.

Imagine ilustrativă

În momentul în care lucrătorii de poliție au ajuns la fața locului o tânără de 21 ani, din com. Vicovu de Jos, a declarat că ea a condus autoturismul în momentul producerii evenimentului rutier. Ulterior însă s-a stabilit că tânăra a mințit.

Polițiștii au testat cu aparatul etilotesc pe cei patru, iar rezultatele au arătat că doi tineri erau băuți, având 0,80 și 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a stabilit că unul dintre tinerii băuți condus de fapt vehiculul, care aparține părinților celuilalt tânăr băut.

Astfel, s-au stabilit și circumstanțele accidentului. Tânărul aflat la volan, ajuns într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul vehiculului. Apoi, mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal într-un palet de bolțari și un stâlp.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”,”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului” și ”încredințarea spre conducere a unui vehicul unei persoane care se afla sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de