Trei tineri au fost bătuți noaptea, în centrul orașului Gura Humorului. Agresorii au dorit să facă cunoștință cu domnișoara care-i însoțea pe cei trei


Intră acum și în grupul de

Trei tineri, toți de 17 ani, au fost bătuți în Gura Humorului de alți trei tineri care au dorit să facă cunoștință cu tânăra care-i însoțea pe cei trei. În timpul altercației, unul dintre agresorii a sustras și un telefon mobil. Astfel, cei doi agresori sunt cercetați penal și au ajuns în arest pentru 24 de ore.

Evenimentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cei trei tineri agresați, precum și o tânără se aflau în zona centrală a orașului îndreptându-se spre magazinul Făget. În apropierea acestui magazin au fost abordați de doi tineri necunoscuți ce erau însoțiți de un adolescent de etnie rromă.

Aceștia au insistat în legătură cu tânăra pentru a o cunoaște. Grupul menționat le-a solicitat celor trei tineri să o lase în pace pe prietena lor, moment în care aceștia au devenit agresivi şi i-au lovit pe fiecare.

Totodată, unul dintre agresori a sustras telefonul mobil unuia dintre tineri.

Ulterior agresiunii, cei trei s-au prezentat la Secția Urgență a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, unde li s-au acordat îngrijiri medicale, după aceștia s-au prezentat la poliție.

Cu ocazia activităților operative întreprinse de polițiștii C.I.C. Gura Humorului, s-a reușit identificarea autorilor şi recuperarea telefonului mobil.

Astfel, agresorii, ambii în vârstă de 19 ani, precum și adolescentul de 12 ani care-i însoțea, au fost găsiți în sala de jocuri „Las Vegas” din localitate. Pe lângă asta, asupra adolescentului a fost găsit telefonul sustras.

Astfel, doi dintre agresori sunt cercetați pentru „lovirea sau alte violențe”, iar al treilea pentru „tâlhărie”.

Totodată, cei doi tineri care au împlinit vârsta majoratului au fost reținuți pentru 24 de ore.


Intră acum și în grupul de