Polițiștii au ridicat mai multe articole vestimentare contrafăcute, vândute în Suceava ca haine de la branduri cu renume mondial


Intră acum și în grupul de

Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava a depistat doi comercianți care vindeau marfă fără acte de proveniență în Bazar Suceava și în Piața George Enescu.

Raziile au avut loc în cursul zile de joi. Astfel, polițiștii au identificat un comerciant de 54 de ani, din Suceava, care oferea spre comercializare în Complexul comercial Bazar din mun. Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,Adidas”, ”Tommy Hilfinger” și ”Nike” fără a deține certificate de calitate sau conformitate.

Prin urmare, existând suspiciuni că produsele, în valoare de 1.340 lei, ar fi contrafăcute, acestea au fost ridicate.

Apoi, în zona pieții agroalimentare George Enescu din mun. Suceava a fost identificată o comerciantă de 40 de ani, tot din Suceava, care vindea încălțăminte inscripționată cu mărcile ,,Adidas” și ”Nike”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate.

Și de această dată, polițiștii au ridicat mai multe produse, în valoare de 500 lei.

Astfel, ambele persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.


Intră acum și în grupul de